Facebook nyereményjáték

 

 

Facebook nyereményjáték/ promóció

Cégünk online promóciók által kívánja a Facebookon is népszerűsíteni a termékeit. Ehhez különféle nyereményakciókat, kupon vagy kedvezményes vásárlási akciókat hirdetünk meg.

A nyeremény játék nagyon egyszerű formáját hirdetjük meg rendszeresen a koktelruhaoutlet.hu és a stilusiranytu.hu oldalankon.

A termékeinket hirdető posztokat  és egyúttal nyereményjáték felhívásunkat posztolják, lákkolják és megosztják a játékban résztvevők.

A posztokban elhelyezett linken regisztrálók között sorsoljuk ki a nyertest!

A játékban előre pontosan meghatározott/megjelölt terméket hirdetünk meg nyeremény ajándékként. Megadjuk a pontos méretet és képet adunk közre a nyereményről a játék megindítása előtt.

Csak azok a játékosokat várjuk az adott/meghirdetett játékba, akiknek a nyeremény méretben, és a képen látható módon megfelelő.

A nyereményből 1 db s adott méret áll rendelkezésünkre, tehát más nyereményt méretben, típusban nem áll módunkban a nyertes számára megküldeni.

Rendkívül sok energiát és pénzt fektetünk az online marketing munkánkba, ezt igazi kihívásként éljük meg nap mint nap s törekszünk arra, hogy értéket teremtsünk s vigyünk termékeinkkel ügyfeleink életébe, így nem toleráljuk a beszólogató, munkánkat nem építő jelleggel méltató játékban részt vevőket. A méltánytalan, durva kommentelőket azonnal kizárjuk a játékból s az oldalunkról. A konstruktív hozzászólásoknak mindig örülünk s megköszönjük, így közösen javíthatunk a játék élményen.

További feltételek a nyereményjátékban részt vételhez:

 • nyereményt 3 héten belül postázzuk “postán maradó” módon, tehát minden esetben a nyereményt a postán kell keresni.  10 napig őrzik a postán a csomagot. A posta címet előzetesen bekérjük a nyertesről.
 • a nyertes vállalja, hogy a kézbesített nyereményről fotót készít, akár úgy hogy magát lefotózza vagy egyszerűen csak a megkapott termékről kérünk egy otthoni fotót
 • a nyertes vállalja, hogy a nyereményért cserébe az oldalunkon pozitív véleményt nyilvánít a termékről, az oldalról

A postán át nem vett nyereményt nem áll módunkban ismét elküldeni! A posta 10 napig tárolja a csomagot az előre egyeztetett posta átvevőhelyen.

Jeelham Kft

koktelruhaoutlet.hu

 

Print Friendly, PDF & Email
0
  0
  Kosaram
  Üres a kosárVissza a webshophoz
   Calculate Szállítás
   Kupon érvényesítése