Vásárlás

Amennyiben a megrendelésének elküldése sikeres volt, úgy e-mailben 1-2 órán belül kapni fogsz egy visszaigazoló e-mailt. Ha ez nem történt meg, akkor valószínűleg nem sikerült a megrendelést rögzíteni. Nyugodtan leadhatod a megrendelést még egyszer, csak a megjegyzés rovatban tüntesse fel, hogy mi történt, így biztos nem fogjuk véletlenül kétszer kiküldeni a csomagot!

A termékek oldalain feltett kérdésekre csak bejelentkezett felhasználó kérdése esetén válaszolunk e-mailben is, más esetben (odaillő kérdés esetén) a választ (és a kérdést is) az adott termék oldalán fogjuk megjeleníteni, pont ott, ahol azt TE feltetted. Ezért kérjük, ne írj a kérdés mezőbe személyes adatokat, mert azokat onnan úgyis kitöröljük, nem jelenítjük meg és nem is vesszük figyelembe.

Igen – a külföldről a Te számodra rendelt ruhák kivételével, ez egyedi esetnek számít – 14 napon belül visszaküldheted az adott terméket, nem muszáj a teljes küldeményt. Kérheted a vételár megtérítését, vagy cserét is. A visszaküldési- és cserefeltételekről részletesen a garancia menüpontunk alatt olvashatsz.

Ellenőrizd levelezőprogramod SPAM mappáját is! Általában 1-2 órán belül elküldjük a megrendelés visszaigazoló e-mailt, vagy felvesszük a kapcsolatot a vásárlóval (ha valami probléma lenne a megrendeléssel), de maximum 24 órán belül mindenképpen. Amennyiben ez nem történik meg, kérjük keresd ügyfélszolgálatunkat: info@koktelruhaoutlet.hu

Minden ruhánál a terméklapon a képek mellett feltüntetésre kerül a mérettáblázat. Nemzetközi mérettáblázatot mutatunk az adott ruha oldalán.

Írd meg nekünk melyik ruhánál szeretnél részletes méretadatokat kapni. Mi fogjuk a mérőszalagot (szabócentit) és mielőbb küldjük Neked az összes paramétert, amire kíváncsi vagy.

Ebben a táblázatban a hagyományos méretjelöléseken (S,M,L,XL…) túl a ruhán mért fő méreteket is megadjuk. Ezeket a méretadatokat a ruhákon leterítve mérjük, tehát rugalmas anyag esetében a ruha akár plusz 10-20 cm-t is engedhet. Érdemes lehet a megadott méreteket egy hasonló fazonú saját ruháján mért értékekkel összevetni.

Ellenőrizd levelezőprogramod SPAM mappáját is! Ha ott sincs, akkor valószínűleg regisztrációkor rosszul adtad meg az e-mail címed. Kérjük, próbálj meg újra regisztrálni. Amennyiben a rendszer engedi ezt, akkor tényleg rosszul adtad meg az e-mail címed elsőre, ha viszont a rendszer nem enged regisztrálni, arra hivatkozva, hogy adott e-mail címen már regisztráltak nálunk, és pár órán belül sem kap aktiváló linket, akkor kérjük fordulj ügyfélszolgálatunkoz!

Ez pech, keress másik fazont a megkívánt színben! Egyedi termékeket, kis tételben, nem tejes méret szériában forgalmazunk! Amíg a terméket az oldalon látod, található belőle méret, de nem lehet hogy nem a Te méretedben, így keress másik terméket.

Általában nem, de egy telefont vagy emailt megéri, hogy dobj nekünk: info@koktelruhaoutlet.hu

Szívesen megérdeklődjük a beszállító partnerünket, hogy várható-e még a kívánt termékből! Kis darabszámú, egyedi vásárlási lehetőségeket kínálunk és érdemes ezt szem előtt tartani! Ha egy ruha megtetszik, ne habozz, csapj le rá! A partnerünktől mi is így szerezzük be a termékeinket, ha megtetszik, azonnal lecsapunk rá!

A kiválasztott termék adatlapján meg kell adnod a színt és a méretet, a kívánt darabszámot, majd „kosárba” rakni az adott ruhát/ruhákat. Jobb oldalon fent a PÉNZTÁR gombra (kosárra) kattintva módosíthatja, véglegesítheti, elküldheti a megrendelését.

0
  0
  Kosaram
  Üres a kosárVissza a webshophoz
   Calculate Szállítás
   Kupon érvényesítése