Rólunk

Rólunk

 

Csodás napot Hölgyek!

Kiváló minőségben kínálunk egyedi alkalmi ruhákat – Laura Scott, Ashley Brooke – verhetetlen árakon!

Imádjuk a minőségi ruhákat, cipőket s divatos kiegészítőket!

Évek óta teszteljük a német piacon népszerű márkákat – folyamatosan szem előtt tartva azt a szempontot, hogy hazánkban is eladható legyen a jó minőség, kivételes áron.

Nos, itt a pillanat s a lehetőség, hogy velünk együtt, Ti is tovább teszteljétek s megismerjétek azokat a márkákat, melyeket a hazai piacon népszerűsíteni szeretnénk.

Akár esküvőre, szalagavatóra, egy exkluzív partira vagy bálra keresel ruhát – nálunk megtalálod!

Az első osztályú, kiváló minőségű alkalmi ruhákat, német outletekből szerezzük be, így sokszor csak egy-egy darab áll rendelkezésre ezeken a kivételes árakon!


Üzleti stratégiánkról:

A német beszerzési forrásainknál tartott raktár kiárusítási akcióknál elsőként ott vagyunk, így a vásárlóink mindenkori igényeinek megfelelően tudjuk összeválogatni a termékeket.

Amennyiben a KoktelruhaOutlet.hu konkrétan tudja a vásárló ruhaméretét, színpreferenciáit, fazonra vonatkozó elképzeléseit, úgy kiárusítási kampányainkat célzottan testre tudjuk szabni.

Raktár-kiárusítási kampányaink javarészt méret szerint indulnak, ügyfeleink – a regisztrációnál megadott méret alapján – az induló akciókról előre értesítést kapnak.


Hogyan is működik ez a élesben?

Webáruházunk árukiválasztásra/termékfejlesztésre specializálódott munkatársa a beszerzési forrásunktól, (outlet-től) értesítést kap, hogy adott időpontban pl: a 40-es ruháknál készlet lenullázást tartanak.

Itt jövünk mi: kimazsolázzuk a legjobb áru cuccokat Nektek, s raktárra hívjuk az árut.

Minden 40-es méretű ügyfelünket értesítünk, hogy X időpontban lejáratos akciót indítunk a készlet kifutásáig, azaz konkrétan: ebből a termékből pl: 25 db-ot 1900.-Ft-os áron adjuk péntek 12 óráig s erről az email fiókodba értesítés érkezik: “Gyere, nézd meg érkezett ez a ruha (fotóval) a méretedben!” Szerezd meg MOST!

Érdemes szem előtt tartani, hogy egy-egy ruhából gyakran csak egyetlen méret található, a webáruházunkban az árukészlet így folyamatosan változik az éppen aktuális beszerzéseink függvényében.

Az ajánlat lehet hogy 10 percig tart, mert pillanatok alatt elkapkodjátok az árut … így erősen javasoljuk, hogy a számodra fantasztikus ajánlatoknál ne halogasd a rendelést! Csapj le rá azonnal s már másnap a kezedben tarthatod a kiválasztott árut.

A motivációnk, célunk, hogy fantasztikus ajánlatokat küldjünk Számotokra, hogy lásd a szexi, csinos, jó minőségű koktél ruha remek áron nem kiváltság!

Akár minden héten új koktél ruhában villanthatsz a barátnők előtt! Akit ez a nagyszerű ajánlat nem hoz lázba, az nem a mi ügyfelünk, akiket viszont felperzselt a gondolat, s kellően fejlett a vadászösztöne, no Ő a mi ügyfelünk, akit szeretnénk VIP módon kiszolgálni!


Elérhetőségeink 0-24:

Bármilyen probléma vagy kérdés esetén nyugodtan keresse kollégáinkat, igyekszünk egy órán belül válaszolni érdeklődőink kérdésére!

Írjon E-mail üzenetet: info@koktelruhaoutlet.hu

Írjon Facebook üzenetet: https://www.facebook.com/koktelruhaoutlet/


Termékeink minősége / Pénz visszafizetési garancia:

Amennyiben elégedetlen a termék minőségével, jelezze felénk e-mailben vagy facebookon és visszavásároljuk a terméket a teljes vételáron!

A terméket csak hordatlan állapotban tudjuk kicserélni vagy visszavásárolni!


Ha nem jó a méret, mit tegyek?

Ha a termék mérete nem megfelelő, akkor azt vissza lehet küldeni (az átvételtől számított 8 napon belül. Az Ön által választott másik méretre, illetve bármilyen készleten lévő termékre kicseréljük. A terméket csak hordatlan állapotban tudjuk kicserélni vagy visszavásárolni! Amennyiben a vételárat szeretné visszakapni, jelezze e-mailban vagy facebookon: a koktelruhaoutlet.hu címen.

Legfeljebb 10 munkanapon belül visszautaljuk az ön által megadott számlaszámra.


Mi a teendőm, ha vissza szeretném kérni a termék árát?

A terméket csak hordatlan állapotban tudjuk kicserélni vagy visszavásárolni!

Küldje vissza részünkre a terméket sértetlenül, az eredeti csomagolásában, annak minden tartozékával és valamilyen formában (e-mail, Facebook) jelezze, hogy szeretné visszakapni az árát.

Átutalással tudjuk visszaküldeni a termék árát, az Ön által megadott bankszámlaszámra, legfeljebb 10 munkanapon belül.


Van garancia a termékekre?

A termékekre 14 munkanap garancia érvényes!


A Csapat

Nos, hölgyek, induljon a Rock’n Roll!