Szalagavatós szervezési bakik

Szalagavatós szervezési bakik

Sziasztok Lányok,

Most, hogy lassan kezdődik a november és már félig a gimi kapuján kívül vagytok, kötelességemnek érzem megosztani veletek a szalagavatós élményeimet, hátha még páran okulnak is belőle.

A nagy ötletelés a keringőről, az osztálytáncról, a közös videóról a szalag színéről nálunk már az utolsó előtti évben elkezdődtek. A fiúk lassan arra kényszerültek, hogy kigondolják, kivel táncolnak és utána már csak azon gondolkoztak, hogy vajon a kiválasztott lány igent mond-e. Így a felnőtt kor küszöbén jó volt egy ilyen utolsó közös nagy projekt az érettségi előtt, ami még utoljára összehozta a legjobb barátokat és az ellenségeket egyaránt. Számomra ez volt a legszebb este az egész gimis időszak alatt, és ha a gimnáziumomra gondolok, gyakran rá is keresek a szalagavatós videónkra a youtube-on. (szalagavatós szervezési bakik)

Az utolsó év elején elkezdődtek a próbák és az elején úgy is tűnt, hogy elég időnk lesz decemberig, minek izgatni magunkat. Azok a bakik, a viták, az esések talán még izgalmassá is tették a péntek délutánjainkat. Nagyon szerettem/ Szerettünk valami olyanon dolgozni, aminek tudtuk, hogy csodás lesz az eredménye. A keringős és az osztálytáncos próbák összehasonlíthatatlanok voltak. …

Ugorjunk előre egy kicsit az időben a szalagavató napjára. Mindenki már kora reggel talpon, irány a főpróbára, onnan közvetlen haza zuhanyozni, mert még fodrászhoz és a sminkeshez is időben haza kell érni. Sokan nem értenek ezzel egyet és sok szülő nem is finanszírozta a lányának ezeket a kiadásokat, de én egyszerűen képtelen voltam spórolni pont ezeket a kiadásokon, tekintve hogy kevés olyan estém az életben, ami a szalagavatóval összehasonlítható.

Kezdődtek a táncok és a szülők már teljes harci készültségben szorongatták a kamerájukat és keresték a szemükkel a számukra leggyönyörűbb lányt a színpadon. A végén jött a hosszú taps, boldog szülők, rokonok, ami még minket, diákokat is elöntött büszkeséggel. Folytatom nemsokára, csak egy kis szünetet tartok..

Jenny

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .


0
  0
  Kosaram
  Üres a kosárVissza a webshophoz
   Calculate Szállítás
   Kupon érvényesítése